UtDorp.nl

Inloggen of inschrijven

Word jij ook een AutoMaatje???

ANWB AutoMaatje binnenkort in Venlo van start

Ook in Venlo zitten veel mensen gedwongen achter de geraniums met een sociaal en een mobiliteitsprobleem. Dit leidt tot eenzaamheid.

En wat is er nu leuker, als je altijd thuis zit en daardoor weinig mensen spreekt, om weer eens met een buurtgenoot op stap te gaan.

In aanvulling op de Wensbus Uw Wijkbus in Tegelen, Venlo-Zuid en Belfeld en de Wensbus De Bekkerie in Blerick, Boekend en Hout-Blerick en het reguliere vervoersnet, biedt ANWB AutoMaatje mensen in de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met ANWB AutoMaatje kunnen we nu ook individuele wensen, zoals individueel vervoer, het samen op stap gaan met een buurtgenoot of een bijzondere bestemming vervullen.

Als AutoMaatje vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten op de momenten die u uitkomen.

De professionals van ANWB en vrijwilligers van Stichting  Wensauto de Bekkerie en Stichting Uw Wijkbus Tegelen bieden het AutoMaatje platvorm waarop dit duurzaam mogelijk is.

Wij zijn de eerste gemeente in Noord Limburg waar deze dienst uitgevoerd gaat worden.

Wilt u ook een ANWB AutoMaatje Venlo worden voor minder mobiele plaatsgenoten? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op woensdagavond 28 augustus 2019 om 19.00 uur in de Bekkerie Boekend.

Voor meer informatie of aanmelding bel met: Jan Jaspers 06 36 33 41 18 of Ruud Plum 06 37 29 94 19 of stuur een mail naar:

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.