UtDorp.nl

Inloggen of inschrijven

Toneelcursus voor beginners

  • 141 weergaven

Start 14 november.

Bij Theater De Garage.

Cursus voor beginners, dan wel een opfriscursus.

Een cursus waarbij je kennis maakt met de broodnodige beginselen van stemgebruik, beweging, samenspel, improvisatie en techniek. Is dat saai? Nee, want in deze cursus is alles spel en spel is altijd spannend en spel is plezier. Met een minimum aan ervaring en een maximum aan enthousiasme verken je wat jouw mogelijkheden zijn op toneel.  Een cursus waarbij je kennis kunt maken met het spel op de bühne en waarbij plezier voorop staat. En…. leeftijd speelt geen rol.

Cursusleidster is Natasja van Tilburg. Zij is afgestudeerd aan de Theateropleiding Eindhoven en aan de Meisner Acteer Studio Paul Dekker. Als actrice heeft ze gespeeld in diverse films en t.v.-series als Goede Tijden Slechte Tijden, Baantjer en Huis Anubis.

Voorafgaand aan een definitieve aanmelding volg je een proefles, waarna je kunt besluiten om al of niet deel te gaan nemen.

Tijdstip proefles: 14 november 13 uur tot 15.30  (minimaal 10 cursisten zijn nodig om de cursus door te laten gaan) Let op: In principe is de cursus op donderdagmiddag maar mocht de dinsdagavond beter uitkomen dan is dit ook bespreekbaar.

Cursusprijs: € 175,–. voor 10 lessen

Voor informatie en aanmelding:  of 077-3514252.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.