Utdorp.nl

Inloggen of inschrijven

Jan Jaspers
10 april 2019

Resto vanHarte biedt podium aan jong talent

Sociaal buurtrestaurant Resto vanHarte, stichting Zing Noord-Limburg en de Bekkerie Boekend organiseren op maandag 15 april een muzikale avond met zang en diner. Locatie is restaurant De Bekkerie in de Boekend.

Singer-songwriter Nikki Selen (18 jaar) zal een muzikaal optreden verzorgen tijdens het driegangendiner. Nikki is één van de jonge talenten uit de stal van Stichting ZING Noord-Limburg en was vorig jaar finalist bij Kunstbende in Noord-Brabant in de categorie muziek. Houd je van muziek en lekker eten en wil jenieuwe mensen leren kennen? Kom dan vooral langs en schuif aan.

Hein van der Kroft, Restomanager Venlo: “We zijn heel enthousiast over deze samenwerking. Stichting ZING Noord-Limburg helpt jongeren om de beste zangers te worden, die ze kunnen zijn. Net als bij Resto vanHarte en de Bekkerie staat bij hen de persoon, met of zonder beperking, centraal. Ik hoop dan ook dat dit het begin is van een succesvolle samenwerking”

Kom langs en schuif gezellig aan.

Sinds begin dit jaar verzorgt Resto vanHarte elke maand een ontmoetingsdiner in restaurant De Bekkerie. Iedereen is van harte welkom. De bijdrage voor het diner is 7,50 euro. Inloop  aanstaande maandag is vanaf 17.30 uur. Aanvang diner is om 18.00 uur. Graag reserveren via reserveren.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct /gesprek)

Kienliefhebbers zijn op maandag 15 april om 14.30 uur ook van harte welkom in de Bekkerie  voor de maandelijkse kienmiddag.

En natuurlijk kan er voor beide activiteiten, indien nodig, een beroep gedaan worden op de wensauto (reserveren via 06-48567879