Utdorp.nl

Inloggen of inschrijven

PROKKELEN met Resto VanHarte in de Bekkerie

De maandelijkse Resto VanHarte avond bij eetpunt De Bekkerie in de Boekend staat op maandag 27 mei in het teken van de PROKKELWEEK.

Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting. Een ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking  én iemand zonder die beperking. PROKKELEN kan op alle terreinen: op netwerk, in de vrije tijd, in de wijk, rondom wonen, op een vereniging, op school of in het onderwijs. SAMEN IETS DOEN en zo ELKAAR BETER LEREN KENNEN, dat is waar het bij een PROKKEL om gaat.

PROKKELEN doen we bij de Bekkerie dagelijks. En op maandagavond 27 mei schenken schenken we hier nog eens extra aandacht aan.

Samen met de vrijwilligers van Resto VanHarte bereiden we een fantastisch driegangendiner klaar en zetten wij onze medewerkers nog eens extra in het zonnetje.

En onze medewerkers staan die avond niet alleen in de keuken. Sinds eenmaal nemen een groot aantal medewerkers op de donderdagmiddag deel aan een muzikaal intermezzo o.l.v. vrijwilliger Bart Driessen. Op 27 mei zullen deze medewerkers hun kunnen ten gehore brengen tijdens dit driegangendiner.

U bent van harte welkom om op deze maandagavond deel te nemen aan dit maandelijkse driegangendiner, dat verzorgd wordt door de vrijwilligers van Resto VanHarte en medewerkers en vrijwilligers van de Bekkerie.

Bent u geïnteresseerd ? Wacht dan niet te lang met u aan te melden via de  site van Rest VanHarte opbellen met 09009003030. Want vol is vol!

De kosten voor dit diner bedragen 7,50 pp.

En als u van kienen houdt, kunt u diezelfde middag om half drie terecht bij de maandelijkse kienmiddag in de Bekkerie.

En als u afhankelijk bent van vervoer, dank kunt nu natuurlijk ook nog een beroep doen op de wensauto.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.