Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Utdorp.nl

Inloggen of inschrijven

Peter Peeters
6 december 2018

Jong voor Oud: een cadeau tegen eenzaamheidJONG VOOR OUD

 Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. Wij vragen aandacht voor dit probleem en we zeggen: kom erbij! Neem iemand mee naar een mooi en bezielend concert van Podium Domani. Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. Daartoe nodigen u uit. Neem een ouderen mee naar het prachtige Domani, betaal 1 kaartje en neem een oudere medemens waarvan u denkt/ weet da...t deze eenzaam is gratis mee. Bezorg haar of hem een geluksmomentje, een moment van rust, een moment van aandacht. Ze verdienen het!


 Zondag 13 januari 2019, 16.00 uur Domani Venlo (Domanicanenplein 15 Venlo). Wij zorgen in de pauze ook nog voor een gratis drankje. 

 (Natuurlijk mag een oudere liefhebber van kamermuziek van Podium Domani ook een jongere meenemen, want jong geleerd is oud gedaan. De voorwaarden zijn gelijk.)ik ken iemand die eenzaam is en kom naar dit mooie initiatief met hem/haar.
0 stemmen Verlopen