UtDorp.nl

Inloggen of inschrijven

Cabaretvoorstelling in Theater de Garage

Theater de Garage

Saxenkampstraat 2

Venlo 


Wij presenteren:

Neusharing

door De Rode Horde

16 Nov 2019 20:15

Entree: € 13

Tickets: https://www.ticketcrew.nl/tickets/theater-de-garage

Van de in 1814 opgerichte Amsterdamse Rode Horde zijn inmiddels nog 2 leden over, te weten Harm-Jan Leemhuis en Paul Vermeulen. De rest van de 30.00 leden heeft het bijltje erbij neergegooid, is overleden of is andere dingen gaan doen (zoals het opzetten van een worstenfabriek, een popup restaurant of een dode cavia).

De Rode Horde houdt zich sinds jaar en dag bezig met het brengen van serieuze flauwekul. Denk daarbij aan Toon Hermans, Jiskefet of denk heel ergens anders aan. ‘Droogkomisch en absurdistisch theater’ zijn termen die de lading wellicht dekken.

In de nieuwe voorstelling ‘Neusharing’ laat De Rode Horde wederom zien dat communiceren niet altijd meevalt. Een interview met een kinderboekenschrijver en met iemand die denkt dat hij een kabouter is, zullen de revue passeren. Maar wellicht ook nog een scène ‘Rijmen en dichten’. Kortom, humor op de vierkante kilometer voor de liefhebber.


https://www.youtube.com/watch?v=ZO8ZAx2XHp4

Dit bericht is gebaseerd op content die mogelijk is verwijderd.
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.