UtDorp.nl

Inloggen of inschrijven

Binnen blijven door Corona maar toch in contact blijven?

  • 197 weergaven

Door de landelijke maatregelen rond het corona virus blijft iedereen zo veel mogelijk binnen. Hierdoor is het onvermijdelijk dat je je familie of vrienden minder of helemaal niet ziet om gezellig even bij te praten. 

Gelukkig kunnen we elkaar bellen maar elkaar even zien is ook even leuk. Wist je dat je met WhatsApp ook kunt videobellen met een of meerdere personen (max 3 andere mensen)? Hartstikke leuk om elkaar zo toch even te zien. 

Daarnaast is Skype ook nog een goede mogelijkheid om met elkaar te beeldbellen en ook hier kun je met meerdere mensen gelijkertijd een gesprek voeren.  

Zo kun je er toch voor zorgen dat je in contact met elkaar blijft. Dat is wel belangrijk in deze bijzondere tijd. 

Ben lief voor elkaar en let een beetje op elkaar, heb vooral ook aandacht voor de mensen in je omgeving die misschien je hulp goed kunnen gebruiken nu. In de afbeeldingen zie je een poster die je kunt uitprinten en in de bus kunt duwen bij mensen in je buurt die wel wat hulp kunnen gebruiken. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.