Over Johan

Buurt pluspunten

Ik vind het mooi om te zien hoe in heel Blerick, Hout-Blerick en Boekend allerlei initiatieven worden opgepakt om de buurt leuker en gezelliger te maken: ontmoetingsactiviteiten, kinderactiviteiten, Buurt Bestuurt, enz. En ik ben er trots op dat mijn collega's van Wel.kom hier hun steentje aan bijdragen.

Werk

Ik werk bij Wel.kom als inhoudelijke coördinator voor wijkwerk, opvoedingsondersteuning en Vrijwilligerscentrale Venlo. Verder ben ik stafmedewerker PR & Communicatie en Innovatie.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd maak ik muziek in bandjes en doe ik aan lomografie (google het maar eens). Ik zit in het bestuur van Jeugdsportfonds Venlo en Jeugdcultuurfonds Venlo omdat ik vind dat alle kinderen moeten kunnen meedoen aan muziek- en dansles en aan sportverenigingen, ongeacht het inkomen van hun ouders. Verder zit ik nog in de programmaraad van Omroep Venlo namens de doelgroep jeugd en jongeren.

Meer informatie

Ik hoop dat met UtDorp.nl de buurt elkaar nog beter leert kennen en dat er nog veel mooie initiatieven uit gaan ontstaan en veel burenhulp en onderlinge buurtsteun.

Groepen

Jongerenservicepunt Venlo
Zorg en welzijn, Lokaal welzijnswerk
Berichten
Bekijk alle berichten