Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Utdorp.nl

Inloggen of inschrijven

Beheerder voor de woensdagavond

21 maart 2019


We zijn op zoek naar 2 beheerders voor de woensdagavond voor bezoekerscentrum Fort Sint Michiel.

De bedoeling is dat je samen de balie bemand en gasten ontvangt. Werktijden zijn van 17.00 tot 21.00-22.00 uur. (Als de gasten eerder weg zijn, kun je de deuren ook eerder sluiten)

Op woensdagavonden komen er diverse groepen mensen naar ons bezoekerscentrum. 

Om 17.00 uur komen er kleuters voor een musical les, om 19.00 uur beginnen diverse cursussen en workshops en om 19.30 is er open inloop voor HK Blariacum. Daarnaast zijn er geregeld lezingen op de woensdagavond. 

Het is dus niet zo dat je alleen maar zit te wachten tot er eens iemand binnenloopt, maar er is wel voldoende tijd om bijvoorbeeld aan je studie te werken, een boek of tijdschrift te lezen of iets anders te doen. Omdat de werktijden al vroeg zijn is het ook mogelijk dat je gebruik maakt van de keuken om daar je eigen eten klaar te maken of op te warmen...

Interesse? Stuur een mail naar info@onsfort.nl


Let op: Het betreft vrijwilligerswerk. 

Wij organiseren meerdere malen per jaar activiteiten speciaal voor onze vrijwilligers, waaronder een feestavond, BBQ, nieuwjaarsborrel en een uitstapje als dank voor je inzet...


Deel dit bericht!