Yogacentrum De Zonnegroet

Online (Live) yogales

Zoals je wellicht al gehoord hebt zullen we niet op 6 april aanstaande de lessen in het yogacentrum hervatten. De overheid heeft dit in alle wijsheid besloten. Ik blijf graag met jullie in verbinding en heb het volgende bedacht.


Er zijn nu dus geen groepslessen in het yogacentrum. Vanaf 6 april zullen we live lessen gaan aanbieden op een besloten groep op Facebook. We kunnen dan samen via Facebook de les doen. Juist nu worden we vaak opgeslokt door thuiswerk, kinderen en zijn we uit ons ritme. Het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen!

 

Wordt lid van onze besloten FB-groep https://www.facebook.com/groups/yogalesvenlo/ en op verschillende momenten in de week kun je dan live deze les volgen. Kun je op dat tijdstip niet is dat geen probleem. De lessen worden op deze pagina opgeslagen zodat je op een voor jou geschikt moment kunt kijken. En je kunt deze les terugkijken, nogmaals doen, wat je zelf prettig vindt. Er staan al nieuwe lessen klaar!

 

Mocht je geen abonnement hebben van het yogacentrum en toch les op afstand willen volgen dan is dit mogelijk. In de webshop koop je dan 3 proeflessen en dan kun je 3 aangesloten weken met ons meedoen met alle live lessen én de lessen volgen die al op de besloten FB-groep staan.

 


Hendrikxstraat 10t, Venlo, Nederland
Meer informatie
Deel dit bericht!

Meer producten & diensten