Meedoen met BZW?


Iedereen kan meedoen met de Blerickse Zomer Weken. Voor iedereen is er wel iets leuks te doen. Onderstaand zie je waar en hoe je kunt helpen.

De werkgroep Doe dagen is op zoek naar:

Clubs/ verenigingen die mee willen organiseren aan een dag vol activiteiten.

Clubs/ verenigingen die ruimte/ velden, materialen, kennis & kunde en/of vrijwilligers ter beschikking willen stellen tijdens de doe-dagen.

De werkgroep Doe Toer is op zoek naar:

Clubs/ verenigingen/bewoners en bewonersgroepen die zich willen laten zien in een, meerdere of alle wijken van Blerick, Boekend of Hout-Blerick om zo met elkaar in contact te komen en zichtbaar te maken wat er in die wijken speelt. De invulling hiervan zal te zijner tijd duidelijk worden.

Clubs/ verenigingen/bewonersgroepen die zich willen presenteren in de wijken van Blerick, Boekend en Hout- Blerick, om zo in contact te komen met bewoners en andere clubs en verenigingen. 

Clubs/ verenigingen/ bewoners, die willen meehelpen de doe-toer vorm te geven of idee├źn hebben om deze DoeToer tot een succes te maken.

De werkgroep Doe Boek is op zoek naar:

Mensen die willen meedenken/helpen aan de invulling van het Doe Boek voor de jeugd. Puzzels, bakrecepten, knutsels, verhalen of een ander idee??

Weet jij veel spellen, leuke speelplekken in de wijk, ben je creatief of fotografeer je graag Doe dan mee!

Heb je interesse of vragen, neem dan contact op via tel. en WhatsApp 06 83 21 08 37 of