Wie zijn wij?


Wie zijn wij

We stellen ons graag even voor!

Utdorp.nl wordt beheerd door buurtverbinders.

Buurtverbinders zijn vrijwilligers die er voor zorgen dat iedereen in de buurt of de wijk met dit platform uit de voeten kan. Maar, nóg belangrijker: Buurtverbinders brengen mensen met elkaar in contact, zowel via utdorp.nl als daarbuiten. Dat kan gewoon op straat zijn, maar ook via social media.

In onze rol als Buurtverbinders stimuleren we buurtbewoners, organisaties en bedrijven gebruik te maken van de vele mogelijkheden die utdorp.nl biedt om vooral zelf berichten te plaatsen. Daarnaast houden we ook een oogje in het zeil.

Wij doen dit vrijwillig omdat we allemaal graag in deze wijk wonen en een bijdrage willen leveren aan het nog leuker en aangenamer maken van de wijk. We geloven er ook in dat er zo een sociale kaart ontstaat waarmee mensen dingen makkelijk zelf, met en voor elkaar, kunnen regelen.


 

Voel je je aangesproken om ook vrijwilliger te worden bij Utdorp.nl? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen altijd versterking gebruiken en gaan graag het gesprek daarover met je aan. Klik op de knop "stuur contactverzoek" op de profielpagina van een van ons, of stuur een mailtje naar utdorp@gmail.com

De Betrokkenen Buurtverbinders


Karin Haas
Dree KuipersJacqueline Boonen
KarinHDree
Ruud EveraertsHans van der SchaafJij?
HansJij

xx