Wat kun je hier?


Wat is Utdorp.nl?

Utdorp.nl maakt zichtbaar wat er gebeurt in Blerick, Boekend en Hout-Blerick. Want er is en gebeurt al veel, maar dit weten we niet altijd van elkaar. Dit online buurtplatform maakt het mogelijk om inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers met elkaar te verbinden. Dit kan door nieuwsberichten te plaatsen over een bijeenkomst die is geweest, of bijvoorbeeld een agenda-item over iets dat je nog gaat organiseren. Je kunt ook reageren op de berichten van anderen. Erg handig als iemand een boormachine nodig heeft en jij er eentje hebt om uit te lenen!

Profielen en groepen

Iedereen kan een profiel aanmaken op Utdorp.nl. Je adres is niet zichtbaar voor anderen. We vinden het leuk als je een profielfoto instelt en wat over jezelf vertelt in je profiel. Als je een profiel hebt dan kun je berichten, agenda-items of foto’s plaatsen.

Je kunt er ook voor kiezen om een groep te maken. Dit kun je doen vanuit de voetbalclub, fysiotherapiepraktijk of de eigen straat. Je kunt kiezen tussen een openbare en een gesloten groep en kunt per item dat je plaatst bepalen wie dit mag lezen.

Buurmail instellen

Je hebt de mogelijkheid om buurtmail te ontvangen. In de buurtmail vind je het laatste nieuws over wat er bij jou in de buurt is gebeurd. De frequentie hier van bepaal je zelf, waarbij je kunt kiezen voor een dagelijkse of een wekelijke mail. Je hebt ook de mogelijkheid om geen buurtmail te ontvangen.

Buurtagenda

Op Utdorp.nl vind je een agenda waar je items kunt plaatsen. Hiermee wordt zichtbaar welke evenementen er georganiseerd worden. Leuk als je geïnteresseerd bent in yogalessen, een informatieavond voor mantelzorgers of een koffiemoment bij jou in de buurt.