Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Humoristische voorstelling voor ouders en coaches

Marc Orval
12 maart 2019 , 52x gelezen

Humoristische voorstelling voor ouders en coaches!

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel ouders, trainers/coaches, leraren, e.d. herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op vrijdagavond 12 april 2019 in Hout-Blerick te zien is. Meld je nu aan want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader / coach die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. De reacties zijn zeer enthousiast!

Deze nieuwe voorstelling is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling die in onze regio meermalen te zien was en zeer enthousiast werd ontvangen.

De voorstelling op vrijdag 12 april 2019 vindt plaats in de Zalzershaof in Hout-Blerick (Zalzerskampweg 64). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot circa 21.15 uur (zonder pauze).

Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar dankzij de medewerking van de gemeente Venlo is de toegang dit keer slechts €5 (inclusief consumptie)!

Let op: vol is vol! Dus bestel je kaartjes snel. Dat kan vanaf nu, via: https://www.chipta.com/tickets/event/18370/pap-doe-normaal/

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.PapDoeNormaal.nl. Daar is ook de trailer te zien.

Tot vrijdag 12 april! En uh…. vraag aan andere ouders, trainers/coaches, leraren, e.d. ook of ze meegaan. Maken we er een gezellige avond van met z’n allen!

Samenspel Hout-Blerick.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »