Utdorp.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Huis van de wijk met :
Open inloop,
Dagverzoring,
Resto van Harte,
en vele andere instellingen.

Groepen en organisaties

Cursussen naar een gezonde leefstijl. Succesvol, eenvoudig en duidelijk op basis van gewoon gezond eten. Vaak (deels) vergoed door de zorgverzekering. Locatie Boulevard Hazenkamp. Kijk voor meer info op www.willzvenlo.nl en www.fitenslank.nl/willy-woddema
Cursussen naar een gezonde leefstijl. Succesvol, duidelijk en eenvoudig op basis van gewoon gezond eten. De cursus wordt in veel gevallen (deels) vergoed door je zorgverzekering. Kijk voor meer info, succesverhalen, vergoedingen en aanmelden op www.fitenslank.nl/willy-woddema en www.willzvenlo.nl Neem gerust contact op voor meer info via of 06-46805511
De open inloop is voor iedereen in de wijk. U treft hier buurtgenoten, vrijwilligers en professionals. De open inloop biedt een daginvulling die aansluit op uw interesses en mogelijkheden. U kunt hier een praatje maken, een kopje koffie drinken, activiteiten doen zoals een kaartje leggen of creatief bezig zijn. Ook kunt u een warme maaltijd nuttigen. Als het nodig is kunt u zelfs gebruik maken van ambulante ondersteuning of zorg. Bovenal is er een gezellige sfeer en kunt u in en uit lopen. Alles mag, niets moet. Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 uur - 16.00 uur. Loop gerust eens binnen.
De kledingbank is een onderdeel van de Algemene Hulpdienst Venlo met als doel het gratis verstrekken van goede (her)bruikbare kleding en schoeisel aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit (tijdelijk) niet meer kunnen betalen.

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.