Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Steunpunt Mantelzorg
Mantelzorgondersteuners begeleiden mantelzorgers in hun eigen dorp of wijk. Onze dienstverlening is onafhankelijk en kosteloos.
Mantelzorgers en professionals kunnen bij steunpunt Mantelzorg terecht voor informatie, advies en begeleiding over mantelzorg. Als u als mantelzorger tegen vragen of problemen aanloopt waar u niet uitkomt of als de instapping te zwaar wordt, dan kunt u bij ons terecht.

Albert Verweystraat 6, Venlo

0475-453033
proteion.nl/mantelzorgers/steunpunt-mantelzorg/venlo/

Steunpunt Mantelzorg
Bij het Steunpunt Mantelzorg kunnen mantelzorgers en professionals terecht voor informatie, advies en begeleiding over mantelzorg. Er wordt gekeken naar de individuele situatie van elke mantelzorger en sluiten daar onze begeleiding op aan. 

Daarnaast organiseert Steunpunt Mantelzorg verschillende activiteiten waar mantelzorgers aan deel kunnen nemen. Denk hierbij aan: mantelzorgsalons: dit zijn themabijeenkomsten, Cursus Mantelzorg in Balans, Dialoogbijeenkomsten, e.d.
Verder brengt Steunpunt Mantelzorg vier keer per jaar de nieuwsbrief uit.

Laatste berichten

Nieuwsbrief Mantelzorg Venlo

Yvonne van de Mortel (Steunpunt Mantelzorg Blerick, Hout-Blerick en Boekend) 13 maart 2019

De Nieuwsbrief Mantelzorg maart 2019 is klaar. Klik op de link om hem snel te lezen. Hij staat vol met (Venloos) nieuws, interessant en herkenbaar voor mantelzorgers die zorgen voor een naaste. http://www.proteion.nl/mantelzorgers/nieuwsbrief-mantelzorg/ Daarnaast willen we je attenderen op de Mantelzorgsalon die in Blerick zal plaatsvinden. Ben je bezig met het regelen van...

Lees verder
Infobulletin Steunpunt Mantelzorg Venlo

Infobulletin Steunpunt Mantelzorg Venlo

Yvonne van de Mortel (Steunpunt Mantelzorg Blerick, Hout-Blerick en Boekend) 11 februari 2019

Dit jaar heeft het Steunpunt Mantelzorg Venlo een nieuwInfobulletin gemaakt, waarin mantelzorgers, professionals en anderegeïnteresseerden kunnen lezen wat het Steunpunt Mantelzorg Venlo dit jaar tebieden heeft. ...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Steunpunt Mantelzorg Blerick, Hout-Blerick en Boekend »