Menu

Steunpunt Mantelzorg
Mantelzorgondersteuners begeleiden mantelzorgers in hun eigen dorp of wijk. Onze dienstverlening is onafhankelijk en kosteloos.
Mantelzorgers en professionals kunnen bij steunpunt Mantelzorg terecht voor informatie, advies en begeleiding over mantelzorg. Als u als mantelzorger tegen vragen of problemen aanloopt waar u niet uitkomt of als de instapping te zwaar wordt, dan kunt u bij ons terecht.

Albert Verweystraat 6, Venlo

0475-453033
proteion.nl/mantelzorgers/steunpunt-mantelzorg/venlo/

Steunpunt Mantelzorg
Bij het Steunpunt Mantelzorg kunnen mantelzorgers en professionals terecht voor informatie, advies en begeleiding over mantelzorg. Er wordt gekeken naar de individuele situatie van elke mantelzorger en sluiten daar onze begeleiding op aan. 

Daarnaast organiseert Steunpunt Mantelzorg verschillende activiteiten waar mantelzorgers aan deel kunnen nemen. Denk hierbij aan: mantelzorgsalons: dit zijn themabijeenkomsten, Cursus Mantelzorg in Balans, Dialoogbijeenkomsten, e.d.
Verder brengt Steunpunt Mantelzorg vier keer per jaar de nieuwsbrief uit.

Laatste berichten

Mantelzorgdiner Blerick

Mantelzorgdiner Blerick

Yvonne van de Mortel (Steunpunt Mantelzorg Blerick, Hout-Blerick en Boekend) 25 oktober 2018

Mantelzorgdiner in Blerick Net als voorgaande jaren willen wij mantelzorgers uit Blerick, Hout-Blerick en Boekend waarderen voor hun inzet in de zorg voor hun naasten. Graag nodigen wij u uit om samen met andere...

Lees verder
Gezonde hersenen...

Gezonde hersenen...

Yvonne van de Mortel (Steunpunt Mantelzorg Blerick, Hout-Blerick en Boekend) 23 juli 2018

Nieuwsgierig? Ga naar www.wezijnzelfhetmedicijn.nl ...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Steunpunt Mantelzorg Blerick, Hout-Blerick en Boekend »