UtDorp.nl

Inloggen of inschrijven

Ben jij diegene die wij zoeken?

15 oktober 2019
  • 249 weergaven

  • Hulpvraag, 1 uur per week
  • Nog 11 dagen om te reageren
  • Thema: Overig

Wij zijn op zoek naar een bewoner die 1 keer per 3/4 weken een kort interview (3 tot 4 vragen) wil houden voor Utdorp. Je gaat dan een gesprekje aan met een of meerdere bewoners uit Blerick, Boekend en Hout-Blerick die actief zijn in hun wijk. 

Dit vooral om deze bewoner(s) en de activiteit in het zonnetje te zetten op Utdorp. Na het gesprek maak jij er een mooi verhaaltje van dat je samen met een leuke foto op Utdorp plaatst. Super leuk om te doen en zo leer je verschillende bewoners in de wijk kennen. 

Wij denken dat het je 3 tot 4 uur per 3 weken zou kosten en wij kunnen altijd met je meekijken en meehelpen als dat nodig is. Wil jij vaker een interview doen, dat is dat altijd mogelijk. 

Past dit bij je en zou er plezier aan hebben om deze gesprekjes te voeren? Neem dan contact op met of tel: 06 35 11 99 30

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.