Utdorp.nl

Inloggen of inschrijven

Ben jij een enthousiaste volière verzorger?

28 augustus 2019


Heb jij een passie voor vogels? Vind je het geweldig om vogels in een volière te verzorgen? Wordt jij er blij van dat andere mensen blij worden van vogels?

Dan zijn wij op zoek naar jou!!!!

Voor de groepswoningen aan de Tollenstraat in Blerick zijn wij op zoek naar enthousiaste bewoners(s) die de 1 of 2 volières willen onderhouden. Er is een nieuwe tuin aangelegd bij de groepswoningen waar de bewoners met volle teugen van genieten. Het zou de tuin helemaal afmaken als er nu nog vrolijk kwetterende vogels waren. De bewoners zouden hier heel erg veel plezier aan beleven. 

De volières zijn nu nog helemaal leeg. In overleg met medewerkers van de groepswoning kan (in alle redelijkheid) gezamenlijk gekeken worden welke vogels hier geplaatst worden. Voer, en andere materialen die nodig zijn worden geregeld. In overleg is er heel veel mogelijk, je kunt hierin zelf veel bepalen. 

Tijdens het verzorgen van de volière kun je nog een gezellige praatje maken met een van de bewoners of mensen die op bezoek zijn. Super gezellig toch!

We begrijpen dat je eerst even een kijkje wilt nemen bij de groepswoningen en een gesprekje wilt om te weten wat de mogelijkheden zijn. Dat is geen enkel probleem. 

Wil je meer weten of wil je een keer langsgaan, neem dan contact op met Fleur Regli, Buurtteams Blerick, of 06 35 11 99 30 (kan ook via Whatsapp)

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.