Utdorp.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligers gevraagd

3 mei 2019


Vrijwilligers gevraagd
Wegens regelgeving in de collectevergunningen is het onmogelijk om langere tijd kleinschalige collectes te houden in groot Venlo.
Wij kunnen wel een collectevergunning krijgen voor een korte periode zodat we in een korte tijd met veel collectanten op pad moeten om in een redelijk groot gebied te kunnen collecteren.
Gezien de noodzaak van het op peil brengen c.q. houden van de het financieel plaatje binnen de Voedselhulp Blerick is het noodzakelijk om met veel vrijwilligers tegelijk te gaan collecteren.
Heeft U ervaring in collecteren of bent U bereid ons een keer per jaar te helpen, door een of meer dagen mee te lopen, zouden wij U zeer dankbaar zijn.
Het collecte gebied is groot Venlo (De gemeente omvat meerdere stadsdelen, zoals aan de westkant van Maas Blerick en in het zuiden Tegelen en Belfeld en in het noorden de dorpen Arcen, Lomm en Velden. De gemeente heeft in totaal 101.578 inwoners ( per 1 januari 2019) Deze stadsdelen zijn weer verdeeld in veel wijken.
Wij streven er naar dat in elke wijk enkele collectanten hun best gaan doen,
Een ieder kan zich opgeven, jong en oud, jongeren zullen altijd onder begeleiding mee helpen.
Tijdstip van collecte zal ergens tussen september en december zijn.
Het streven is dat iedere collectant in zijn /haar eigen omgeving gaat collecteren, hierover volgt ruim voor aanvang van de collecteweek overleg in dan te houden vergadering(en)
Hopende op veel vrijwilligers.
U kunt zich hier aanmelden klik hier

Bedankt
Namens de Voedselhulp Blerick
Gino & Charlotte Verheijden


Deel dit bericht!