UtDorp.nl

Inloggen of inschrijven

Jenna Smeets

Over Jenna

Buurt pluspunten
Aangezien ik oorspronkelijk niet uit Venlo en omstreken kom ben ik het Blerickse nog volop aan het ontdekken! De eerste indrukken maken mij nieuwsgierig en enthousiast om verdere ontdekking voort te zetten. Nu, een half jaar verder alweer heb ik al veel gezien van het Blerickse. Ik vind het een mooie groene en levendige wijk waarbij ik bewoners graag wil ondersteunen die zich hier graag voor inzetten.
Werk
Sinds augustus 2017 maak ik deel uit van het team bewonersondersteuning in Blerick. Vanaf 2018 maak ik daarbij deel uit van één van de 3 buurtteams in Blerick. Het buurtteam waar ik in zit betreft de wijken Vossener, Klingerberg en Boekend. Samen met mijn bewonersondersteuner-collega Anton, met maatschappelijk werk, mantelzorg en jeugdcoaches zetten we ons in voor de bewoners in deze wijken!
Vrije tijd
Ik ben iemand die niet goed stil kan zitten en vind dan ook van alles en nog wat leuk. Thuis klus ik graag in huis of in de tuin, ik heb een passie voor verschillende (oude) muziekstijlen en het 4 keer in de week sporten (fitness en bootcamps) houdt mij ook bezig!

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.