Over Jacqueline

Buurt pluspunten
Ik woon niet in Blerick, maar ben sinds 01-02-2022 als buurtcoach Blerick-Zuid-, Blerick-Midden, Vossener en Hout-Blerick verbonden aan Blerick. Wat ik bewonderenswaardig vind in Blerick is de betrokkenheid van de bewoners. SAMEN proberen (en dat lukt al heel goed) op een fijne manier in Blerick te wonen en Blerick positief op de kaart te zetten.
Werk
Ik werk sinds 01-02-2022 als buurtcoach Blerick-Zuid-, Blerick-Midden, Vossener en Hout-Blerick. Daarvoor heb ik zo`n 6 jaar in diverse projecten in groot Blerick meegewerkt. Onder andere aan een viertal zogenaamde "Achter de Voordeur" projecten in het Vastenavondkamp. Hierbij ging ik bij de mensen thuis in gesprek over wat er goed gaat in de buurt, maar ook wat nog beter kan. Ook ondersteunde ik mensen persoonlijk indien hier behoefte aan was of verwees door naar de betreffende instanties. Als buurtcoach ondersteun ik initiatieven van buurtbewoners. Ik kan u helpen uw idee handen en voeten te geven. Ik neem uw idee niet over, het is uw idee. Ik kan wel helpen om uw plan op papier te krijgen en indien nodig de weg naar geld te vinden om uw plan uit te voeren. Voorbeelden van ideeën: samen zwerfafval opruimen, kinderactiviteiten organiseren, iets betekenen voor mensen in (geestelijke) nood, uw buurt groener of verkeersveiliger maken en ga zo maar door. Als u hierover graag met mij in gesprek wilt? Ik ben te bereiken via: of via: 06-23997969. Werkdagen: maandagochtend, dinsdag en donderdag. Tot ziens!
Vrije tijd
Ik ben altijd bezig. Dit varieert van sporten (aerobic, hardlopen, tennissen), vrijwilligerswerk bij ut Aetpunt (koken voor ouderen), bij voetbalclub FCV (gastvrouw), bij de boodschappendienst van Incluzio (boodschappen (samen) doen en een praatje maken), gezellig met vriendinnen op stap en uitjes met mijn man en dochter, tot lezen en de wereld ontdekken: veel reizen!

Betrokken bij

Berichten van Jacqueline