UtDorp.nl

Inloggen of inschrijven

Jacqueline Boonen

Over Jacqueline

Buurt pluspunten
Ik woon niet in Blerick, maar ben als professional verbonden aan Blerick. Wat ik bewonderenswaardig vind in Blerick is de betrokkenheid van de buurtbewoners. SAMEN proberen (en dat lukt al heel goed) op een fijne manier in Blerick te wonen en Blerick positief op de kaart te zetten.
Werk
Ik werk als wijkondersteuner in Blerick. Tevens was ik verbonden aan het project Meidoornstraat e.o. in de Vastenavondkamp. Op dit moment ben ik samen met Antares actief in de bomenbuurt in het Vastenavondkamp. Wil je hier meer over weten, kun je mij bereiken via:
Vrije tijd
Ik ben altijd bezig. Dit varieert van sporten (aerobic, hardlopen), vrijwilligerswerk bij ut Aetpunt (koken voor ouderen) en bij de voetbalclub (gastvrouw), gezellig met vriendinnen opstap en met mijn man en dochter, tot lezen en de wereld ontdekken: veel reizen!

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.