UtDorp.nl

Inloggen of inschrijven

Heb jij je al ingeschreven voor PlayDay?

  • 641 weergaven


Wist jij al dat er in de week van 15 juli t/m 19 juli leuke activiteiten in Blerick worden georganiseerd door bewoners en voor basisschooljeugd uit Blerick? 

Op alle 5 de dagen in deze week zijn er leuke activiteiten op verschillende locaties in Blerick. Het mooie is dat maandag t/m donderdag gratis is en vrijdag kost € 1,- per kind als ze bij een eerdere activiteit van PlayDay zijn geweest. Alle informatie over locaties en tijden staan op het inschrijfformulier. 

Schrijf je kind snel in, dit kan nog tot en met 11 juli! Je kunt dit digitaal doen door middel van dit Digitaal inschrijfformulier PlayDay Blerick in te vullen. Je kunt ook dit Inschrijfformulier PlayDay Blerick uitprinten en invullen. Je kunt dit uitgeprinte inschrijfformulier via What'sapp of mail insturen (telefoonnummers en mail adressen staan op het inschrijfformulier)  of inleveren in de aanmeldboxen in de Boulevard Hazenkamp, Albert Verweystraat 6 en in het Buurtpunt, Alberickstraat 9.

Ben er snel bij! Vol is vol!!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.