Utdorp.nl

Inloggen of inschrijven

Genomineerd, stem op ons!Beste mensen,

Wij zijn genomineerd voor de meer dan handen vrijwilligersprijzen. Deze prijs is in het leven geroepen om vrijwilligers en vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen. We zijn natuurlijk ontzettend blij met de nominatie, maar om uiteindelijk kans te maken op die prijs hebben we jullie steun nodig.

Stem op ons, klik op deze link! Alvast bedankt!

Onze vrijwilligers verdienen deze erkenning!

Meer over de vrijwilligersprijzen:

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, veel mensen doen het met enorme inzet en plezier. Daarvoor verdienen zij erkenning en waardering. Met de Meer dan handen vrijwilligersprijzen zetten we lokale en landelijke organisaties én bijzondere vrijwilligers in het zonnetje. Gemeenten maken bovendien kans op een wisseltrofee.

Steun ons en stem dus even!

Onze vrijwilligers verdienen deze erkenning!

Deel dit bericht!

Reacties

Antoine Gommans
7 januari 2019

Als je zelf ook vrijwilliger wil worden bij een organisatie die door de gemeente Venlo genomineerd is voor deze vrijwilligersprijs, neem dan eens een kijkje op onze website voor een indruk van ons werk en ons doel: onsfort.nl. Lijkt het jou interessant dan kun je informatie of een gesprek aanvragen via . Je kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen in het bezoekerscentrum van Fort Sint Michiel. We zien jou of jouw reactie graag tegemoet!!