UtDorp.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinder Céline in the spotlight!

  • 1281 weergaven
  • 1 reactie

  • Rubriek: Nieuws

Beste lezer,

Mijn naam is Céline Simons en sinds eind vorig jaar ben ik buurtverbinder bij Utdorp.nl. Naast buurtverbinder zijn volg ik de studie Social Work in Sittard, ik doe dit met erg veel plezier. 

Aangezien veel vriendinnen van mij zijn verhuisd naar andere steden ben ik buurtverbinder geworden. Zelf vind ik het erg jammer dat er zoveel studenten uit Venlo wegtrekken, vandaar dat ik mij heb aangesloten als buurtverbinder!

In het weekend spendeer ik mijn tijd het liefste met mijn broertje (5), aan Netflix of met vriendinnen. Ik hou ook heel erg van eten, er zijn ook veel dingen die ik niet eet, zoals vlees met bot en taugé. 

Naast mijn studie werk ik ook nog bij de KFC in Venlo. Ik doe dit al jaren met erg veel plezier. Verder zou ik niet zo goed weten wat jij als lezer nog van mij zou willen weten. Vragen mogen in de reacties gesteld worden! :)


Groetjes,


Céline


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.