UtDorp.nl

Inloggen of inschrijven

Al 1 jaar onderweg (2018)

  • 998 weergaven
  • 2 reacties

Deze week is het precies 1 jaar geleden dat we zijn begonnen met de workshops voor het opzetten van het Utdorp. We hebben toen in totaal drie workshops gehad waarbij we van allerlei informatie werden voorzien. Na deze workshops hebben we met z’n alle toegewerkt naar de lancering.

De lancering op burendag was een erg zonnige en mooie dag, waarbij veel enthousiaste bewoners zich hebben aangemeld. Hier bleef het echter niet bij. Iedere maand bleven de gebruikers van Utdorp groeien! Op dit moment hebben we zelfs meer dan 275 profielen en meer dan 100 groepen. We zijn erg trots op wat we hebben bereikt en hopen in de toekomst nog flink te groeien.

 

Deel dit bericht!

Reacties

Servé Luijten
28 april 2018

Goed dat jullie stilstaan bij 1 jaar Utdorp. Het is zeker een mooie prestatie vanuit Blerick met jullie verbinders als lichtend voorbeeld. VanVenlo verbinders zijn trots op jullie.

Karin Zwart
30 april 2018

Dankjewel Servé, leuk om te horen!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.