Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Buurt Bestuurt Werkgroep Activiteiten Vastenavondkamp

Buurt Bestuurt Vastenavondkamp, (Buurt Bestuurt Vastenavondkamp Blerick)
13 april 2018 , 1022x gelezen

De werkgroep activiteiten bestaat uit wijkbewoners die zich inzetten voor een leefbaarder, leuker en gezelliger Vastenavondkamp. Ze doen dit door middel van het organiseren van activiteiten voor jong en oud. De werkgroep is vorig jaar gestart en inmiddels zijn er al een aantal activiteiten geweest: Halloween (ruim 100 kinderen en volwassenen), Burendag, de Wensenboom, NL-Doet en internationale vrouwendag.

   

Als werkgroep willen we bijdragen aan een leefbaarder, gezelliger en leuker Vastenavondkamp. De werkgroep bestaat uit 8 kernleden en we worden ondersteund door bewonersondersteuner Said.

Op dit moment is de werkgroep bezig met de planning van activiteiten voor dit jaar. De werkgroep bestaat uit vrijwilligers die zich structureel of incidenteel inzetten voor activiteiten. De activiteiten zijn soms wekelijks, zoals dans- en bewegingsactiviteiten, kinderactiviteiten en een voetbalactiviteit voor jeugd. Verder zijn ze bezig met het organiseren van themagerichte activiteiten zoals Iftar-maaltijd tijdens de Ramadan, Speurtocht voor kinderen tijdens de Nationale Buitenspeeldag, Burendag en een Kerstactiviteit.

Wil jij ook meedoen, meehelpen en/of meedenken dan kun je aansluiten bij onze maandelijkse vergadering. Wij komen iedere laatste dinsdag van de maand bij elkaar om 19.30 uur in het Muspelheim. Voor meer informatie en/of ideeën kun je een privé-bericht sturen naar onze Facebook: Vastenavondkamp Blerick en/of contact opnemen met Said Sarkaya (bewonersondersteuner) via said@assistjeugdwerk.nl of bellen naar 06-31596518.

Met vriendelijke groet,

Truus, Medea, Dounia, Melanie, Antonette, Daniel, Metin, Khadija, Said

Reacties

René 31 oktober 2018
Ik denk droog ijs, maar dat weet ik niet zeker. Zou je bij de organisatie van die Halloweentocht moeten navragen.
naima 31 oktober 2018
oke thanks!nog ff een ander vraagje,wat is dat voor iets wat jullie in het drinken doen zodat dat gaat roken want dat was vorig jaar echt mooi.
René 31 oktober 2018
Hey Diana, Lijkt me geen probleem. Ik wens ze veel plezier met z'n tweetjes. Groetjes René
naima 30 oktober 2018
René,hartelijk dank voor de info.is t wel goed dat mijn dochter met mijn zoontje mee gaat naar de disco want ze is elf maar mijn.zoontje is zeven,ik heb liever dat ze samen komen als dat mag. Groetjes Diana Jadar Burhenne
René 30 oktober 2018
Aanstaande zaterdag (3 november) is er een opening van een chill-zone in 't Muspelheim (spelletjes voor de kinderen) en 's avonds is er disco. Voor de kinderen van 6 t/m 10 van 18:00 uur tot 20:00 uur en voor de kinderen van 10 tot en met 16 jaar van 20:00 tot 23:00 uur. Groetjes René (bewonersondersteuner)
naima 29 oktober 2018
ik reageer hier maar gewoon even weet het anders ook niet waar ik het moet vragen,maar wordt er met halloween nog wat voor de kindere geregeld zoals een halloween dico bij het muspelheim ,want ik zie er nergens iets over staan. Mvg,Diana Jadar Burhenne
Bekijk meer nieuws in de buurt »