Spreekuur van de BoekStartcoach bij de Bibliotheek in Blerick

6 weergaven

Details

Woensdag 15 september 2021 tussen 10:00 en 12:00
Afgelopen
Bibliotheek Blerick
Laurentiusstraat, Venlo, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 26 juli 2022

De BoekStartcoaches laten ouders van hele jonge kinderen graag zien hoe fijn en waardevol het is om vanaf heel jonge leeftijd al- samen bezig te zijn met taalbeleving en voorlezen. Heb jij al kennis gemaakt met BoekStart en het BoekStartkoffertje? Bezoek dan ook zeker een keer de BoekStartcoach bij de bieb!

De BoekStartcoach heeft in de gezellige Bibliotheek in Blerick een leuk plekje met een (wissel)collectie van boeken ingericht. De coach praat graag met ouders over voorlezen, laat hen geschikte materialen zien en beantwoordt vragen. Je bent zonder afspraak van harte welkom tijdens het spreekuur.


Wil je meer leuke activiteiten met je kleintje ondernemen in de Bibliotheek? Bezoek dan ook eens de Babybieb in de Stadsbibliotheek. 

NIEUW | Een kennismaking met de BoekStartcoach vind je nu ook elke dinsdag van 08:30 tot 12:00 uur bij de Kledingbank (Sint Hubertusplein 18 in Blerick)

Waar
Blerick

Over de organisator

Bibliotheek Venlo
De Bibliotheek Venlo is jouw Huis van Informatie en Persoonlijke Ontwikkeling. Hier kun je lezen, leren, ontwikkelen en beleven!... Lees meer