Chi Kung, Tibetaanse yoga en meditatie op Zondag

10 weergaven

Details

Zondag 16 januari 2022 tussen 10:00 en 11:30
Afgelopen
Hendrikxstraat 106-A, Venlo
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zondag tot en met 20 juni 2022

Yoga op zondag ochtend is een hele subtiele vorm van yoga, meditatie en satsang. Richard noemt het zelf Tibetaanse yoga. Het heeft deze naam ook omdat hij een groot deel van zijn leven met de Tibetanen geleefd heeft in India en heel veel wijsheid heeft mogen ontvangen van hun. Inclusief de traditionele Tibetaanse yoga. Deze methode en wijsheid wilt hij graag met je delen.

Richard is nu terug in Nederland en heeft na kunnen denken over wat het meest effectieve is voor de mens in de stressvolle productieve samenleving. In zijn yogales zijn verschillende methodes samengevoegd uit Chi Kung, Tibetaanse yoga en geleide meditatie. De geleide meditatie is gericht op liefde, mededogen en wijsheid. De Chi Kung en de meditatie zullen tevens instructies zijn om thuis dagelijks te kunnen beoefenen. Mocht je deze methode integreren in jouw leven dan is er geen twijfel dat je leven op alle vlakken verbetert.

Mensen met lichamelijke klachten merken binnen een paar weken dat hun klachten minder worden. Waarom? Omdat er alleen klachten in het lichaam zijn waar de energie is geblokkeerd. Dus waar de levensenergie niet stroomt. Door het regelmatig oefenen heffen we de blokkades op en kan de levensenergie weer vrij stromen.

Richard heeft door een ongeval een compleet versleten polsgewricht voor meer dan twintig jaar. Hij heeft meerdere operaties ondergaan. De pols was opgegeven en de dokters begrijpen hedendaags niet dat hij helemaal geen pijn heeft. Meer is er waarschijnlijk niet nodig om aan te tonen hoe effectief de oefeningen zijn. Je zult ook levensenergie en vreugde gaan ontdekken waar van je niet wist dat dit in jou ligt.

Meer informatie en aanmelden: www.yogalesvenlo.nl/yoga-op-zondag

Waar
Venlo

Over de organisator

Stefan
Stefan heeft nog niets over zichzelf geschreven.