Zoom-Voorleesuurtje

9 weergaven
Details
Woensdag 5 mei 2021 tussen 10:15 en 11:00
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 31 maart 2022

We zijn inmiddels al een beetje gewend aan het Voorleesuurtje via Zoom; en eigenlijk is dat best wel gezellig, zo vanuit je huiskamer, toch?


Tijdens de Peuterbieb kiezen we steeds weer een leuk, grappig en kleurrijk prentenboek uit. Ons enthousiaste voorleesteam maakt er steeds weer een échte beleving van, die rechtstreeks van het scherm af spat. Natuurlijk dansen, springen en zingen we erop los, zoals we dat altijd doen tijdens de Peuterbieb. En natuurlijk is Boekenbeer ook altijd even gezellig aan. Daar ga je eens even goed voor zitten, toch?

Vooraf aanmelden is fijn. Dat kan via:


Je kunt ook ter plekke inchecken bij Zoom. Daarvoor lees je hieronder hoe het werkt.

SPELREGELS: In verband met privacy en rechten is het niet toegestaan om opnames van het voorlezen te maken. We willen je vragen dus geen foto's/ video's te maken van je scherm. Voor een goede interactie is het leuk om je camera aan te zetten, maar dit is niet verplicht. Hoe kan je meedoen?

Ga naar deze link of log via je eigen Zoom-account in met Meeting ID: 525 978 6744. 

Voer vervolgens het volgende wachtwoord in: 984934

Je komt dan direct in de meeting binnen, je microfoon staat dan automatisch uit. Je kan je microfoon niet zelf aanzetten.

Heb je nog geen Zoom? Download en installeer gratis zodra je op bovenstaande link klikt. Als het programma geïnstalleerd is klik je op: Join a Meeting. Toets het Meeting-ID oftewel de Zoom ID code in.

Vul de namen van je kinderen in. Klik op: Join. Je bent nu een deelnemer aan de bijeenkomst. Onderaan het venster van Zoom vind je een balk:

Rechts bovenaan kun je kiezen voor alleen de spreker in beeld (Speakerview) of iedereen in beeld via kleine schermpjes (Gallery). Om het voorlezen goed te kunnen volgen adviseren we je om te kiezen voor Speakerview.

Wil je de bijeenkomst verlaten, klik dan rechts onderaan op Leave Meeting. Mocht je het vervelend vinden om de camera aan te zetten, of je hebt geen (web)camera. Geen probleem, het werkt ook zonder (web)camera en je kunt de camera ook uitzetten.

Veel Zoom-plezier!Waar
Boekend, Blerick, Hout-Blerick, Venlo
Over de organisator
Bibliotheek Venlo
heeft nog niets over zichzelf geschreven.