Yogalessen en meditatieles

Yogacentrum De Zonnegroet

28 weergaven
Details
Dinsdag 24 november 2020 tussen 20:15 en 21:15
Afgelopen
Hendrikxstraat 106A, Venlo
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag en donderdag tot en met 2 juli 2021

Mindfulness Relax Slaapyoga is een combinatie vorm van yoga, mindfulness en meditatie om naar volledige lichamelijke en geestelijke ontspanning te komen. De les begint met een aantal lichte losmaak oefeningen om het lichaam te ontspannen en yoga houdingen en/of reeksen om energetische blokkades te verhelpen Daarna neem je liggend plaats op je yogamat voor de Yoga Nidra en/of meditatie- of mindfulness oefeningen. 

Meditatie is een levensweg. Mediteren kan helpen om het leven te aanvaarden, zonder waardeoordeel of verwachting dat het anders zou moeten zijn dan het is. Mediatie geeft onmiddellijk ontspanning en rust. Ook kom je weer terug in je balans.

Behoedzame Yoga. Al onze yogalessen zijn zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen. De houdingen worden in verschillende stappen uitgevoerd en aangepast indien er fysieke beperkingen / klachten zijn. Er zijn ook krukjes en stoelen aanwezig zodat men de houdingen ook zittend kan uitvoeren. Juist de diversiteit aan deelnemers, man / vrouw, jong / wat minder jong, maakt een aangename, warme sfeer. 

Voor meer informatie of het boeken van een les: www.yogalesvenlo.nl

Over de organisator
Yogacentrum De Zonnegroet
(on)Bewust vasthouden van emoties geeft spanningen en deze komen in je lichaam vast te zitten. Men voelt zich gespannen, heeft pijn, krij...... Lees meer