Utdorp.nl

Inloggen of inschrijven

HerstelgroepDe herstelgroep is een laagdrempelige plek waar mensen die momenteel vastlopen in het leven met elkaar in gesprek kunnen gaan over de moeilijkheden die ze tegen komen, maar ook de mogelijkheden.

Er is ruimte om thema's te bespreken, zoals steun en hoop. Maar er is ook ruimte om te ventileren, er te zijn (zonder actief bij te dragen) en om samen te lachen en te huilen. 

Dit alles gebeurt op de dinsdagochtend in de even weken, met eventueel ruimte voor uitbreiding naar wekelijkse bijeenkomsten. Momenteel komen we bijeen van half 11 tot 12 uur en ook hierin is uitbreiding mogelijk.
De groep huist zich in MFC op Expeditie in Blerick (Vossenerlaan 57).

Binnen de herstelgroep zijn er 2 gespreksleiders, die alles in goede banen leiden maar ook voor een fysieke ruimte en eventuele thema's kunnen zorgen. De gespreksleiders zijn onderdeel van de groep en delen zelf ook hun ervaringen. 

Wil je graag deelnemen dan kun je contact opnemen met Lennie Bankers (06 25645161 / ) of Eric Seuren (06 25645178 / )

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.