Utdorp.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
UtDorp: Buurten in Blerick, Boekend en Hout-Blerick
Ook fan van Utdorp?
Ben je enthousiast over onze site, heb je een account en wil je dat nóg meer mensen weten wat er allemaal in Blerick, Boekend en Hout-Blerick gebeurt? Nodig ze dan persoonlijk uit!

UitgelichtGids

Een samenwerkingsverband van diverse organisaties in Venlo die zich inzetten om Eenzaamheid bespreekbaar te maken.
PlayDay Blerick! Eén week lang zomeractiviteiten voor de basisschoolkinderen van Blerick! Kom je ook?! Lees dan snel onderstaande uitgebreide informatie!
Creatief Blerick is een onderdeel van Voedselhulp Blerick. Charlotte verzorgd elke 2é dinsdag van de maand een leuke workshop met bloemen, in het MFC op Expeditie, Vossenerlaan 57 Blerick. Elk seizoen zijn eigen onderwerp, zoals carnaval, lente, pasen, zomer, herft en kerststukken.
Ergotherapiepraktijk Mijn Ergo richt zich op een betekenisvol leven. Wij staan klaar voor mensen die problemen ervaren met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten (bijv. het huishouden, uw werk of uw zelfverzorging).
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.